ZAKINTOS 2023.

Zakintos ili Zante, kako ga još zovu mještani, treće je po veličini Jonsko ostrvo. Karakterišu ga prelijepe plaže sa zlatastim pjeskom i posebne vrste kornjača Caretta-Caretta koje ovde ležu jaja, pa je i to jedan od razloga zašto je ovo ostrvo proglašeno nacionalnim primorskim parkom. Sa druge strane, arhitektura glavnog grada, Zantea, dosta je unikatna i na svakom koraku osjeća se uticaj mnogobrojnih osvajača koji su vladali ovim prostorima. Mjesto koje će i ove godine biti naša centralna destinacija jeste Laganas, grad smešten na 9 km dugoj pješčanoj plaži, u najtoplijem zalijvu cijele Grčke. Laganas je poznat kao epicentar vrhunskog provoda za mlade ne samo na Zakintosu, već i u cijeloj Grčkoj, pa i šire! Svoju popularnost duguje dinamičnom noćnom životu i čuvenom Bar Street-u gde se nalaze mnogobrojni klubovi i barovi gde žurke traju do jutra! Zakintos nudi veliki broj odličnih fakultativnih izleta i zaista nezoboravan provod! Neka zabava počne!


SMJEŠTAJ

GALINI

0

Dobrodošli u Galini Studios. Nalazi se u lijepom dijelu Laganasa, na južnoj obali ostrva Zakintos. Studiji su smješteni na mirnom i lepom mestu gdje se možete opustiti i uživati u odmoru. U okolini se nalaze i mnoge taverne, prodavnice, barovi i diskoteke u kojima možete videti impresivan noćni život Laganasa. Ključna tačka je poznata pješčana plaža sa čistim i toplim Jonskim morem koja se nalazi na 600m. Kompleks se sastoji od studija i apartmana koji mogu da prime 2 - 5 osoba. 

Studiji su opremljeni bračnim i singl krevetima. Tu je i potpuno opremljena kuhinja sa čajnikom i frižiderom. Televizor i sef su takođe dostupni, a svi studiji imaju klimu. Zasebno kupatilo se sastoji od tuš kabine i WC-a. Našim gostima nudimo i potpuno opremljen balkon sa lijepim pogledom na našu uređenu i šarenu baštu.

MARY

0

MARY studios se nalazi se u glavnoj ulici na 350 metara od mora. Raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji su opremljeni kuhinjom, frižiderom i kupatilom. Svaka soba ima terasu i pristup internetu. Smještaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mjesta tokom boravka.

BONA VISTA

0

Doživite sve razloge zašto je Laganas svjetski poznat i izuzetno popularan, boraveći u Bona Vista Studios, potpuno i savršeno opremljenom kompleksu za odmor sa 16 smeštajnih jedinica, bazenom, kao i snek barom, udaljenom samo 500m daleko od pješčane plaže i tik uz nebrojane izvore zabave! Osim fantastičnog bazena, koji je okružen ležaljkama i suncobranima, Bona Vista Studios vam nudi snek bar i što je najvažnije, 16 komfornih smeštaja 4 različita tipa, površine do 27 m2 i smešteni su u dve zgrade. Trokrevetnih soba ima ukupno 8 i mogu se naći u obe zgrade. Svaka soba je opremljena sa tri singl kreveta, može da primi do 3 osobe, a takođe ima kupatilo sa tušem, malu čajnu kuhinju i privatnu verandu sa pogledom na ulicu ili bazen. Dvokrevetne sobe su ukupno 3 i mogu se naći u obe zgrade. 

Svaka soba je opremljena sa dva odvojena kreveta, može da primi do 2 osobe, a takođe ima kupatilo sa tušem, malu čajnu kuhinju i privatnu verandu sa pogledom na ulicu ili bazen. Četiri porodične sobe nalaze se na drugom spratu jedne zgrade. Svaka porodična soba je opremljena sa četiri singl kreveta, može da primi do 4 osobe, a takođe ima kupatilo sa tušem, malu čajnu kuhinju i privatnu verandu sa pogledom na bazen. Tu je i dvosobni apartman koji se nalazi na drugom spratu jedne zgrade. Poseduje dve spavaće sobe, opremljene sa dva odvojena kreveta i krevetom na sprat. Tu je i kupatilo sa tušem, mala čajna kuhinja i privatna veranda sa pogledom na bazen.

TROPICANA

0

Hotel Tropicana Studios u Laganasu, se nalazi na dobroj lokaciji na oko 300m od glavne plaže i nudi smještaj, otvoreni bazen, baštu, terasu, teren za odbojku.

Svaka jedinica ima sopstveno kupatilo i tuš, klima uređaj (uz doplatu) TV i frižider. Tu je i potpuno opremljena čajna kuhinja sa tosterom i kuvalom. Kompleks se sastoji od 3 različite zgrade u čijem sedištu je bazen i teren za odbojku. Smještaj raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima.

BARBARA STUDIOS

0

Barbara studios se nalazi na odličnoj lokaciji, u sporednoj ulici u centru Laganasa. Lokacijski se nalazi se na 150m od glavne ulice gde se nalaze svi sadržaji (restorani, klubovi, zabavni sadržaji, kafeterije, marketi i ostalo), a od plaže oko 400m. U istoj ulici gde i smještaj, na nešto manje od 80m se nalazi poznati pool bar Mansion, mjesto gde će biti organizovane neke dnevne i noćne žurke zagrijavanja (warm up). Gosti Barbare, ujedno mogu da koriste i sve sadržaje Mansion-a (bazen, ležaljke, wifi internet, bar). Smještaj ne poseduje wifi!

Studio 1/2 : Studio posjeduje ili dva standardna kreveta ili jedan bračni. Svi studiji su opremljeni kuhinjom, frižiderom, kupatilom, terasom i sefom. Sobe ne posjeduju klimu, ali je moguće doplatiti na licu mesta ventilator. Smeštaj posjeduje i parking. Bitno je napomenuti da je Barbara studios stariji tip Grčkih smeštaja i slabijeg kvaliteta od ostalih naših smeštaja koji su u ponudi, ali ujedno sa lokacijom u strogom centru i svim sadržajima u neposrednoj blizini.

MATINA

0

Matina studios se nalazi u mirnijem delu Laganasa, na nekoliko koraka od magistralnog puta, a ujedno na dobrom strateškom položaju. Lokacijski se nalazi na svega 200m od glavne ulice Laganasa, a na samo 500m od uskog centra zbivanja gde se nalaze restorani, brojni objekti za zabavu, kafeterije, marketi, razni klubovi i mnogi drugi sadržaji. Smještaj se nalazi na oko 900m od plaže. Neposredno u blizini smještaja se nalazi market.

 

Studio 1/3: Svaki studio ima sopstveno kupatilo, kuhinju, frižider i terasu. SEF se može doplatiti na licu mesta. Sobe ne poseduju klimu, ali je moguće doplatiti na licu mjesta ventilator. Matina studios poseduje i parking ispred smejštaja.

*NAPOMENA

- U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, polazak je iz Beograda
REZERVIŠI