VALENSIJA-MADRID-BARSELONA

OD 1799 KM

23 - 29.11.2022

Valencija - je grad koji je do sada oduševio sve naše putnike. Valencija je favorit iz drugog plana jer po mišljenju mnogih, možda je i najljepši španski grad. Jedno je sigurno – ovo je grad koji vrijedi posjetiti. Zato predlažemo da se upoznate sa ovim fantastičnim, gradom koji oduševljava ljepotom, atmosferom, arhitekturom, kako starom tako i novom jer je baš u ovom gradu najznačajniji moderni arhitekta Santjago Kalatrava se rodio i napravio spektakularni Grad umjetnosti i nauke“. U ovom gradu nastalo je i čuveno špansko jelo paelja (paella).

Barselona, nesumnjivo jedan od najljepših gradova na svijetu, bila je domaćin najznajčajnijih događaja poput, Olimpiskih igara 1992, Svjetskog prvensta u fudbalu i košarci, najvećih svjetskih izložbi i kongresa. Grad je znamenit prije svega po svojoj arhitekturi, kojoj je najznačajnija djela dao Antonio Gaudi. Stanovnici Barselone ponosni su na sugrađanina koji im je podario čudesne građevine: katedrala „Sagrada familia“, kuće Mila i Batlo, park Guelj... pa se Barselona može doživjeti kao muzej arhitekture i umjetnosti.

Madrid je glavni grad Španjolske, te je dom Španjolske kraljevske obitelji, kao I španjolske vlade. U evropi poznat kao “Grad kraljeva”. To je moderna metropola I ekonomično I industrijsko središte u španjolskoj,s populacijom od gotovo 3,5 miliona ljudi, ujedno je I najveći grad u Španjolskoj. Madrid ima puno zanimljivih sadržaja koje nude kulturu I zabavu.

SMJEŠTAJ

HOTEL 4* dvokrevetna soba

REZERVIŠI