TREBINJE - GRAD SUNCA RESORT

OD 149 KM

10 - 12.03.2023

Osmišljen da vam pruži vrhunsku udobnost, odmor i zabavu, resort Grad Sunca oduševiće vas već na prvi pogled. U Gradu Sunca nalazi se najveći aqua park na Balkanu „Sunčana vrela”, luksuzni hotel „SL Panorama“, sportsko-rekreativni objekat „SL Olimp” (sa zatvorenim bazenom, teretanom, multifunkcionalnom dvoranom, otvorenim i zatvorenim terenima za fudbal, košarku, odbojku i tenis), wellness i spa centar „Galija”, etno selo i Varoš čaršija, dječji park „Dino Park”, apartmansko naselje „Bijeli grad”, auto-kamp i koloseum. Dobro došli!

PROGRAM:

1. DAN - 10.03. (PETAK)
Polazak u ranim jutarnjim satima iz Zenica/Sarajeva/Konjica/Mostara (Doboj I Tuzla ukoliko bude minimalno 30 prijava).Vožnja prema Trebinju sa kraćim usputnim zadržavanjima i pauzama.: Po dolasku u Trebinje, u prijepodnevnim časovima, fakultativni obilazak Trebinja u pratnji lokalnog turističkog vodiča.Check in u odabrani smještaj do 15h. Slobodno vrijeme. U večernjim satima fakultativni odlazak u noćni klub i veliki koncert Tanje Savić.
2. DAN - 11.03. (SUBOTA)
U jutarnjim satima mogućnost fakultativnog izleta u Budvu. Slobodno vrijeme za obilazak Budve i šetnju starim dijelom grada. Povratak u popodnevnim satima. U večernjim satima fakultativni odlazak u noćni klub i veliki koncert druge muzičke zvijezde.
3. DAN - 12.03. (NEDJELJA)
Check out iz odabranog smještaja u 10:00 h nakon čega imate slobodno vrijeme ili mogućnost fakultativnog izleta do Dubrovnika - jednog od jednog od najznačajnijih gradova na Jadranu.Obilazak Dubrovnika u pratnji lokalnog vodiča (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo). Povratak u popodnevnim satima. Polazak za Sarajevo i dolazak na odredište u večernjim satima. Kraj programa.

SPECIJALNA PONUDA SA 2 VELIKA KONCERTA!

 

 

Apartmani  Bijeli Grad (1/3,1/4 i 1/5 smještaj) - 149, 00 KM po osobi

 

Hotel Industry 4* (1/2 i 1/3 sobe)  sa doručkom - 199, 00 KM po osobi

 

Hotel Panorama 5* (1/2 sobe) sa polupansionom - 249, 00 KM po osobi

 

*Djeca do 12 godina imaju popust od 10%

 

ODBIJANJE PREVOZA - 40 KM

 

 

Cijena uključuje:

 

2 noćenja sa odabranom smještaju sa odabranom uslugom

Prijevoz modernim turističkim autobusem 

Pratilac grupe

 

Cijena ne uključuje:

 

Osiguranje 6 KM

Fakultativne izlete

Ulaznice za koncerte

SMJEŠTAJ

APARTMANI BIJELI GRAD

0

Osmišljen da pruži izuzetno komforan i udoban apartmanski smještaj Bijeli Grad sa 155 apartmana pruža privatnost, udobnost i mir svojim gostima. Apartmani površine 45m2 i 80m2 opremljeni su moderno i funkcionalno. Moderna arhitektura Bijelog Grada, okružena zelenim površinama, povezana je pješačkim stazama sa svim sadržajima Grada Sunca. U centralnom dijelu apartmanskog naselja nalazi se prelijepo vještačko jezero bogato ribom.


https://gradsuncatrebinje.com/sr/smjestaj/apartmani-bijeli-grad
Cijena:

149 KM

REZERVIŠI

HOTEL INDUSTRY

Smješten na samo 2 km od centra Trebinja i 8 km od Grada Sunca, hotel SL Industry sa četiri zvjezdice dočekuje svoje goste još od 2017. godine. 

Hotel se nalazi u restauriranoj zgradi koja datira još iz osamdesetih godina prošlog vijeka. Spoj modernog i industrijskog stila čini ga jedinstvenim i primamljivim za sve posjetioce. Namještaj, cigleni zidovi, crno-bijele fotografije, eksponati industrijskih alata, tradicionalni bogati doručak i ljubaznost osoblja bude osjećaj dobrodošlice i gostoprimstva


https://gradsuncatrebinje.com/sr/smjestaj/hotel-sl-industry-4

Cijena:

199 KM

REZERVIŠI

HOTEL PANORAMA

Smješten u srcu Grada Sunca, na samo 4 km od Trebinja, savremeno dizajniran hotel SL Panorama sa pet zvjezdica, udaljen je svega 25 kilometara od aerodroma „Čilipi” u Dubrovniku i 53 kilometra od aerodroma „Tivat”. Smještajni kapacitet raspoređen na tri sprata sastoji se od 27 soba i apartmana uređenih elegantno i moderno kako bi vam omogućili nezaboravan i komforan odmor. Ljubazno i prijatno osoblje tu je da vas srdačno ugosti i sve od sebe da kako biste se osjećali prijatno.

https://gradsuncatrebinje.com/sr/smjestaj/hotel-sl-panorama-5

Cijena:

249 KM

REZERVIŠI
REZERVIŠI