SPRING BREAK BUDVA 29.04.-02.05.2023.

OD 149 KM

29.04 - 02.05.2023

Sol Azur & Buena Vista nastavlja tradiciju najboljeg prvomajskog provoda, zato je ove godine naša baza u Crnoj Gori, u centru zabave crnogorskog primorija - BUDVI! Vodimo vas u jedno od najpopularnijih jadranskih ljetovališta, ujedno i najpoznatije mjesto na Jadranu za noćni provod sa brojnim barovima i klubovima! Sunce, more, plaža, sjajna muzika i hiljade mladih iz BiH i regiona će ovog proljeća od Budve napraviti centar zabave!

Zato zaboravite na ispite, knjige i ostale obaveze, samo spakujte dobro raspoloženje i pridružite nam se na NAJVEĆEM PRVOMAJSKOM PARTY PUTOVANJU! VODIMO VAS NA SPRING BREAK, ALI BREAK-A NEMA! :)


PROGRAM:

1. DAN 29.04.2023. (SUBOTA) BIH-CRNA GORA
Polazak iz Banja Luke / Sarajeva / Tuzle / Doboja / Zenice / Mostara u ranim jutarnjim satima zavisno od mjesta polaska. Vožnja sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.U prijepodnevnim satima dolazak u Budvu, upoznavanje mjesta i smeštaj po odabranim objektima i spremanje za prvu žurku u nizu - WELCOME PARTY: sunce, kokteli, najbolja house muzika, zalazak sunca... Za Vas organizujemo party u najatraktivnijem plažnom baru na slovenskoj plaži. NEPROCJENJIVO! Slobodno vrijeme za odmor od putovanja i pripreme za prvo veče i prvu noćnu žurku uz nastup jednog od najpopularnijih regionalnih izvođača! Noćenje za one koji ne izdrže naš ritam...

2. DAN 30.04.2023. (NEDJELJA) BUDVA-TIVAT-KOTOR
Mogućnost odlaska na fakultativni izlet sa lokalnim vodičem u Tivat i Kotor. Obilazak najraskošnije i najbogatije yacht marine na Jadranu, a nakon Tivta planiran je odlazak u Kotor. Između Tivta i Kotora primjetit ćete nevjerovatni kontrast savremene arhitekture i historijske gradnje koja još dan danas ponosno i netaknuto stoji u Kotoru koliko je god grad puta u historiji bio napadnut. Obilazak stare mediteranske kotorske luke koje je okružena impresivnim gradskim zidinama. Luka je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESCO-a, kao svjetska kulturna baština. Između 1420-1797. godine, Kotor je sa okolinom pripadao Veneciji pa je venecijanski uticaj ostavio trag na gradskoj arhitekturi. Poslije obilaska, povratak u Budvu na drugu dnevnu žurku sa novom temom, novim DJ-evima i novom energijom... Ludilo do kasnih poslijepodnevnih sati, odmor, pa zagrijavanje za spektakularno veče i nastup još jedne velike muzičke zvjezde! Ovog puta nema spavanja!

3. DAN 01.05.2023. (PONEDJELJAK) DUBROVNIK
Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Dubrovnik. U gradu koji se nalazi na UNESCO-voj listi Svjetske baštine planirano je razgledanje grada sa lokalnim vodičem koji će nas prošetati Stradunom, pokazati crkvu Svetog Vlahe, Veliku Onofrijevu česmu, Lovrjenac, Gradska vrata i druge znamenitosti. Sa gradskih zidina pruža se nezaboravan pogled na ostrvo Lokrum i prelijepo Jadransko more... Pripreme za posljednji dan – prvo nas očekuje još jedna dnevna žurka, posljednja u nizu u jednom od najpoznatijih beach barova u Budvi! Žurka do kasnih poslijepodnevnih sati, ali tempo ne smije pasti, jer nas čeka zatvaranje ovogodišnjeg Spring Break-a uz nezaboravnu žurku do ranih jutarnjih sati i vrelu atmosferu za koju će biti zadužena jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda sa ovih prostora!
4. DAN 02.05.2023. (UTORAK) BUDVA-BIH
Napuštanje smještajnih jedinica do 10.00 h. Polazak za BiH je planiran odmah nakon napuštanja smještaja. Dolazak na mjesto polaska u popodnevnim časovima.
CIJENA ARANŽMANA U 1/4 SOBI - 149, 00 KM

CIJENA ARANŽMANA U 1/3 SOBI - 169, 00 KM

CIJENA ARANŽMANA U 1/2 SOBI - 189, 00 KM

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV-VIDEO..) •
  • 3 noćenja bez doručka u Budvi vile hotela PARK 3* u 1/2, 1/3 ili 1/4 sobama,
  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete
  • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 10 KM 

SMJEŠTAJ

VILE PARK

0
Cijena:

149 KM

REZERVIŠI
NAPOMENA:

  • Za putnike koji žele putovati vlastitim prevozom cijena se umanjuje za 30KM!
  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije),
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja SOL AZURA i BUENA VISTE od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.
  • Organizator nije odgovoran za eventualna povećanje cijena ulaznica ili fakultativnih (neobaveznih) izleta navedenih u programu na dan formiranja programa;
  •   Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa i izleta po danima.


REZERVIŠI