HURGADA LJETO 2022.

OD 899 KM Za rezervacije do 12.07

12.07 - 19.07.2022   15.07 - 22.07.2022

Pogledaj video

INFO + VODIČ

HURGHADA poznata kao „Biser egipatske obale“ sa preko 350 sunčanih dana u godini, je najznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Ne tako davno, Hurgada je bila malo ribarsko mjesto. Danas je jedinstvena destinacija gdje možete uživati na predivnim plažama i hotelskim kompleksima u kojima će svi gosti naći sadržaj za sebe, u čistom i toplom Crvenom moru sa svojim šarolikim podvodnim svijetom i nestvarnim koralnim grebenima, u šopingu, mnogobrojnim izletima i egipatskoj tradicionalnoj hrani. Prostire se na 80 km obale Crvenog mora, a podjeljena je na Sakalu, El Dahar i El Memshu, uz još tri turistička centra – Sahl Hasheesh, Makadi Bay i Soma Bay.

Iako su glavne atrakcije Hurgade nesumnjivo vezane za plažu i kristalno čisto Crveno more, ovo egipatsko ljetovalište svojim posjetiocima nudi i druge brojne sadržaje, od obilaska Rajskih ostrva preko pustinje i obližnjih beduinskih sela, pa do izleta u Luksor, Kairo, Gizu te krstarenje Nilom.

EL DAHAR - najstariji dio Hurgade, administrativni centar u kome se nalazi glavna pošta, autobuska stanica za međugradski saobracaj, bazar i pijaca, policijska stanica i gradska uprava. U Daharu živi većina lokalnog stanovništva. Od Sakale je udaljen 6 km, od novog turističkog centra Memša 12 km i aerodroma 15 km.

SAKALA - spoj starog tradicionalnog Egipta (brojne radnje, suvenirnice, restorani nacionalne kuhinje) i savremenih turistickih (hoteli različitih kategorija, nova marina, šetalište, restorani, klubovi i barovi uz obalu mora). Sakala se nalazi 6 km južno od El Dahara, 6 km sjeverno od turističkog centra Memša i 7 km od aerodroma.

EL MEMSHA - novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements. Na svega 2 km paralelno sa šetalištem se nalazi Međunarodni Aerodrom Hurgada.

SAHL HASHEESH (SAHL HAŠIŠ) - turistička zona, pravi biser Crvenog mora, dobila je naziv po istoimenom zalivu,. Ekskluzivni dio južne Hurgade koga ćine raskošni hotelski kompleksi izgrađeni uz samu morsku obalu a povezani šetalištem dužine 8 km uz samo more. Od novog centra Memša je udaljen 18 km, a od starog centra Sakala 26 km.

SOMA BAY - turistička zona na krajnjem jugu ljetovališta Hurgada, u istoimenom zalivu, nadomak grada Safaga, udaljen od Memše oko 45 km. Soma Bay je poznat po luksuznim hotelskim kompleksima i dugačkoj pješčanoj plaži (oko 5 km pješčane duž zaliva). Koralni grebeni u moru idealni su za goste koji vole ronjenje i kao takav predstavlja zaštićenu zonu regije Crvenog mora. Idealan je za miran odmor u luksuznim hotelima grđdenim u pustinji uz obalu Crvenog mora.

EL GOUNA - Počeci razvoja ovog odmarališta vezani su uz potragu za najljepšim mjestom pod suncem, gdje je prije otprilike dva desetljeća Samih Sawiris, jedan od najbogatijih Egipćana, želio sagraditi kuću i mol za vezivanje čamca. Pronašao ga je sjeverno od Hurgade, u kraju gdje je azurna boja mora okružena planinama očarala i njegova prijatelja." Egipatska Venecija", koja je samo 22 km udaljena od Hurgade, razvila se u jedno od najekskluzivnijih i najmondenijih turističkih odmarališta na obali Crvenog mora, gdje najbogatiji Egipćani imaju svoje ljetnikovce i raskošne vile. Svoje su hotele izgradili i poznati svjetski lanci. Njihovi hoteli nude šarenu paletu sportskih aktivnosti, živahnog noćnog života i mogućnosti istraživanja historijskih, arheoloških i kulturnih riznica Egipta. U El Gouni su i dobri restorani i trgovine, pravi bazar, kafane, diskoteke i galerije te moderna marina.

MAKADI BAY - Noviji, prelijepo uređen raj za odmor uz Crveno more, s koraljnim grebenom, kvalitetnim turističkim objektima, bogatim izborom sportskih aktivnosti i gastronomskih užitaka u brojnim restoranima, garant su bezbrižnog odmora. Središnji dio čini Souk Makadi s restoranima, wellness ponudom, igraonicama, apotekom, bankom i trgovinama.

ŠTO TREBA ZNATI:
Turizam predstavlja jedan od glavnih izvora prihoda za ekonomiju Egipta i vlada je preuzela značajne korake da osigura bezbjednost turista. Egipatski gradovi su veoma sigurni i policija i vojska veoma često patroliraju. Na prvi pogled Vam to može izgledati neobično ali se veoma brzo naviknete i bude Vam drago što je bezbjednost na prvom mjestu.
Ovo je posebno izraženo na aerodromima i mjestima gdje turisti često borave. U turističkim mjestima osim redovne policije postoji i turistička policija. Egipćani imaju visoku reputaciju ljubaznosti i veoma pozitivnog odnosa prema turistima.
Zvanična valuta u Egiptu je Egipatska funta, ali su euro i Američki dolar široko prihvaćeni u svim turističkim zonama. Kartice takođe primaju u svim hotelima i na mnogim drugim lokacijama, ali ne svuda. Savjetujemo da ponesete dolare ili eure, i što više u manjim apoenima. Ukoliko želite da promjenite novac u Egipatske funte, to možete učiniti u mjenjačnicama, na recepciji hotela ali i na aparatima za mjenjanje novca koji se nalaze u svim turističkim zonama.
Pripremite se na to da u većini prodavnica cijene nisu istaknute i da će prodavci pokušati da Vam prodaju po većoj cijeni od realne. Prodavci će Vas često pitati iz koje zemlje dolazite (kako bi procjenili Vašu platežnu sposobnost) i prema tome formirali početnu cijenu. Na vama je da se cjenkate i da je oborite.
U Egiptu postoji neka vrsta nepisanog pravila da ukoliko ste zadovoljni učinjenom uslugom poželjno je da ostavite neki simboličan bakšiš.
Koristite isključivo flaširanu vodu ( voda se sa česme ne pije ), ne samo za piće već i za pranje zuba. Čep flaše je obložen providnom plastikom koju skidate prije nego što odvrnete čep. Ovo napominjemo jer može se na ulici desiti da vam neko proda flašu vode bez te zaštite. Takvu vodu ne prihvatajte jer postoji dobra mogućnost da nije zapravo flaširana.
Ponesite probiotike i lijekove koji bi mogli pomoći kod dijareje. Nije neobično da turisti odreaguju na hranu ili na vodu, ili da im prosto ne prija promjena.
Prije putovanja u Egipat nije potrebno dobijati nikakvu dodatnu vakcinu.
220 V je tipična voltaža u Egiptu, a utičnice su iste kao i kod nas, što znači da vam neće biti potrebni adapteri da biste punili svoje aparate.


U cilju Vašeg što bezbrižnijeg odmora, u nastavku napominjemo nekoliko važnih stavki, vezanih za ljetovanje u Egiptu.
Ukoliko po dolasku želite konvertovati novac u domaću valutu (EGP), pobrinite se da ponesete pasoš, jer u suprotnom nećete moći izvršiti razmjenu novca.
Poštujući odredbu egipatske vlade, napominjemo da su putnici dužni, radi rutinske evidencije, prijaviti se u policijsku stanicu, nakon sedam dana boravka. To umjesto Vas može učiniti vodič, kojem predajete pasoše i isti Vam bivaju vraćeni u roku od dva dana. Cijena ove usluge je 5$ po pasošu.

Važna napomena:

 • Za putovanje u Egipat za BiH državljane, potrebno je da imate biometrijski pasoš koji važi najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u Egipat.
 • VAŽNO! Za putnike koji ulaze u Egipat nema više ograničenja po pitanju COVID mjera.
 • Prije putovanja potrebno je dostaviti kopiju pasoša kako bismo provjerili proceduru izdavanja vize.
 • Vize za Egipat se rade na aerodromu, po dolazku u Egipat. Cijena je 28 USD po osobi.

PROGRAM:

Day 1
Okupljanje na aerodromu 2h prije leta. Let u 16.30h iz Sarajeva. Dolazak u Hurgadu u 20.00h po lokalnom vremenu.
Day 2-7
Uživanje u moru i suncu prelijepog Egipta. Dani na raspolaganju da se odmorite i pripremite za nove izazove, ili možda za neki od fakultativnih izleta. Uživajteeee...
Day 8
Transfer iz hotela po dogovoru. Let iz Hurgade u 12.30h. Slijetanje u Sarajevo u 15.30h

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Direktni avio prijevoz na relaciji Sarajevo - Hurghada - Sarajevo
 • Aerodromske takse
 • Hotelski smještaj sa željenim trajanjem i uslugom
 • Organizovani grupni transfer aerodrom - hotel - aerodrom
 • Putničko zdravstveno osiguranje je uključeno u cijenu paket aranžmana za putnike do 60 godina
*putnici starosne dobi 60 - 75 godina imaju doplatu za polisu putnog zdravstvenog osiguranja
*putnici starosne dobi do 2 godine imaju doplatu za polisu putnog zdravstvenog osiguranja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativni izleti
 • Lični troškovi
 • Doplatu za gorivo uvedenu od strane avio kompanije za letove od 01.07. u iznosu od 90,00KM koji je promjenjiv i zavisi od promjene cijene goriva na tržištu
 • Vize koje se ishoduju po dolasku na aerodrom Hurghada 28$

SMJEŠTAJ

ROYAL LAGOON RESORT

Royal Lagoons Resort & Aquapark 5* je udaljen svega 10 minuta vožnje od aerodroma, posjeduje privatnu pješčanu plažu i nalazi se na jednoj od najljepših šetačkih zona. Izvanredno mjesto za nezaboravan porodični odmor.
Cijena:

999 KM

REZERVIŠI

SEAGULL BEACH RESORT

Položaj: 
Seagull Beach Resort se nalazi u centru Sakkale, dok je od aerodroma Hurgada udaljen oko 10 km. U okolini hotela ima mnoštvo restorana, barova i prodavnica.
 
Smještaj: 
Hotel ima ukupno 711 soba. Standardne sobe (francuski ležaj ili twin kreveti, kupatilo), Porodične sobe (Spavaća soba sa tri odvojena kreveta ili jedan francuski ležaj + single krevet, kupatilo), Porodične Deluxe sobe (soba sa twin krevetima povezana sa spavaćom sa francuskim ležajem, kupatilo), Superior sobe (twin kreveti i sofa na izvlacenje, kupatilo), Junior Suit (francuski ležaj, sofa, kupatilo), Connected sobe (2 povezane standardne sobe sa vratima između, kupatilo) i sobe prilagođene osobama sa ivaliditetom. Sve smeštajne jedinice sadrže: balkon/terasu, kupatilo (tuš ili kada), klima, mini frižider (uz doplatu, na licu mesta), fen za kosu, SAT TV, telefon. Hotel ima standardne sobe, standarne sobe sa direktnim pogledom na more samo za odrasle, porodične sobe (open space), apartmane.
 
Usluga: 
All inclusive – švedski sto –doručak, ručak, večera, kafa, kolači, užina, kasna večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napitci. Sve uključeno prema pravilima hotela Seagull Beach Resort 4*. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usljed nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
 
Sadržaj: 
Glavni restoran na bazi švedskog stola, 12 restorana i barova, 5 bazena, aqua park sa 11 tobogana, dečiji bazeni, dečiji klub, 2 dečija igrališta, Wi-Fi internet dostupan u lobiju, fitnes, aerobik, animacija, pikado, karaoke, teniski teren, stoni tenis, igraonica, diskoteka. Dodatno se plaća u hotelu Seagull Beach Resort 4*: spa i wellness, masaža, Jacuzzi, sauna, vešeraj, kozmetičke usluge i usluge salona ljepote, sportovi na vodi, ronjenje, skvoš, bilijar, pecanje, voće, neke vrste vina i šampanjac, usluga ljekara, sobna usluga, usluga pranja i peglanja, čuvanje djece, sef na recepciji.
 
Plaža: 
Hotel je udaljen 200 metara od privatne pješčane plaže, na kojoj se kompleks nalazi, ulazak u vodu je postepen, dio plaže ima koralni greben, savetuje se obuća za vodu. Drugi dio plaže je u uvali. Plaža ima ležaljke i suncobrane.
 
Napomena: 
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.
www.hurghadaseagull.com
Cijena:

0 KM

REZERVIŠI

DESERT ROSE

DESERT ROSE HOTEL - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira.
 
Položaj: 
16km udaljen od centra Hurghade i na samo 15 minuta vožnje od Aerodroma, hotelski kompleks Desert Rose zauzima površinu od oko 300.000m2.
 
Smještaj: 
Hotel raspolaže sa 912 smještajnih jedinica  ( 872 prostrane sobe – standard i superior i 40 apartmana) i sve imaju klima uređaj, sef, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu. U superior sobama gosti imaju besplatni WI FI.
 
Usluga: 
ALL INCLUSIVE rani doručak, doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje - The Palm Restaurant)  Pored glavnog restoranan hotel ima 4 a la carte restorana (gosti mogu više puta u toku boravka da koriste ručak ili večeru uz prethodnu rezervaciju bez doplate) – La Dolce Vita-italijanski restoran, Il Delfino – riblji restoran, Fattoosh – libanski restoran i El Ranchero-meksički restoran. Gostima su na raspolaganju i barovi – Tropicana, Club Soda, Sunset Bar, Blue Lagoon, Sand Bar, Sea Breeze, Rose Bar, Harry’s Bar, The Dance Club, Bella Vista i Ali Baba. U konceptu su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.Doplacuju se : uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Ali Baba bar,  doručak u restoranu IL Delfino, sve ostalo van koncepta.
 
Sadržaj: 
Hotel ima tri velika bazena (bazen bez aktivnosti, olimpijski bazen i otvoren bazen sa animacijama), dio u bazenu predviđen za mlađu djecu sa dva tobogana, akva park sa toboganima Bazen sa animacijama i akva park se griju tokom zimske sezone (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: stoni tenis, tereni za razne sportove: fudbal, boćanje, košarku, tenis  (oprema za tenis i korišćenje terena sa osvjetljenjem se naplaćuju), odbojka na plaži, gimnastika u vodi, zumba, step aerobik, karaoke, časovi trbušnog i latino plesa, kao i mnoge dnevne i večernje animacije, mini disko, bankomat. Besplatan internet u superior sobama i javnim prostorijama hotela. Plaća se: Spa centar, brzi internet, frizerski salon, ljekar, šatl bus prevoz do centra Hurgade i korišćenje internet kluba . Hotel raspolaže i sa 2 konferencijske sale
 
Plaža: 
Hotel posjeduje pješčanu plaži dugu oko 1km u obliku lagune koja je idealna za porodice sa djecom. Pored glavne plaže u laguni, hotel posjeduje i dvije manje plaže na otvorenom moru kao i ponton. Jedan mali dio sa koralnim grebenom ( preporučuje se obuća )
 
Napomena: 
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.
www.desertrose.com
Cijena:

0 KM

REZERVIŠI

STEIGENBERGER AL DAU BEACH

STEIGENBERGER AL DAU BEACH 5* (Osvajač priznanja za najbolji luksuzni hotel na Crvenom moru) - EL MEMSHA - novi turistički centar Hurgade, turistička oblast Hurgade koja se veoma brzo razvila, sa dugačkim popločanim i uređenim šetalištem na kome se nalaze raskošni hoteli, veliki broj prodavnica, marketa, tržnica, restorana i poznatih barova i klubova, Hard Rock Café, Little Buddha, Elements.
 
Položaj: 
Hotel se nalazi u turističkom dijelu Hurgade-Memši i jedan je od najjluksuznijih hotela u ovom dijelu Egipta,  14km udaljen od Starog dijela Hurghade i  10km od  Internacionalnog  aerodroma Hurghada.
 
Smještaj: 
Hotel  ima 390 prostranih i lijepo uređenih soba i apartmana. 30 Standard soba 50m2 sa pogledom na ulicu / šetalište, 211 Delux/Elite soba 50m2 pogled more, sobe zo osobe sa posbenim potrebama 50m2. Tu su i 2 Executive Suites-a 59m2 pogled more,  4 Junior Suits-a 74m2 pogled more, 2 SPA Suits-a, 7 Delux Suitsa 142m2 sa pogleodm na more i Predsjednički Suits 700m2 sa terasom na krovu i bazenom, Jacuzzijem, saunom...Svi gosti u Suits-ima imaju besplatan pristup u Spa.
Sve sobe imaju kupatilo sa kadom, fenom, ogrtač za kupanje, papuče, telefon, klima uređaj, satelitsku LCD TV, mini bar ( bezalkoholna pića i voda), kuhalo i set za kafu i čaj, sef, balkon ili terasu.
 
Usluga: 
Usluga u hotelu je Luxury All Inclusive – švedski sto za  rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera , barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa (Espresso, Cappuccino, Nescafe),  sladoled u određenim satima, popodnevn čaj, A’ la carte restorani jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – glavni restoran Tamarind, Alex Beach Club, Tanga Lebanese Beach Restaurant&Bar, Bwala Pool Restourant&Bar. Hotel ima i nekoliko barova –  Karibu, Ukumbi café, Dewan café (Oriental Shisha corner), Bwala, Tanga. Gostima su na raspolaganju i tri Azijska restorana na Al Dau promenadi – Sushi, Sumo House i Samurai (besplatni jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju). Koncept Luxury All inclusivea potražite na recepciji hotele ili u sobama. Dodatno se naplaćuju : svježe cjeđeni sokovi, Turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, A la carte restorani , usluge doktora, frizer, šoping centar, bankomat, vešeraj i usluge peglanja veša, telefon, fax, internet cafe, taxi servis , room service. WIFI internet konakcija velike brzine dostupna u cijelom hotelu je besplatna.
*U glavnom restoranu kao i u A la cart Restoranima nije moguće ući u papučama, kupaćem kostimu i mokroj odjeći. 
 
Sadržaj: 
Hotel ima bazene površine 5.000m2. Tokom zime se grije manji bazen - dječiji  (što je promjenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: mini golf, aerobik, boćanje, fitness centar, teretana sa trakom za trčanje, stoni tenis, pikado, bilijar, i ostale dnevne  animacije. Gosti hotela mogu da koriste i Jacuzzi na otvorenom ( samo za odrasle od 9.00 do zalaska sunca) i Aqua  park u hotelu Steigenberger Aqua Magic. Pedaline i kanoi u Aqua centru na plaži od 09.00h do zalaska sunca uključujući hranu i lokalana pića tokom dana. Naplaćuje se: Spa&Beauty centar, sauna, bazen sa slanom vodom, masaže, ronilački klub, tereni za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, room service, internet café, banka, loptice za golf. Zabavni animacijski program tokom dana i večeri.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pješčana plaža dužine 400m sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji dio je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svijet, a veći dio je lijepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Peškiri se dobijaju uz karticu.
 
Napomena: 
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.
www.steigenbergeraldauresort.com
Cijena:

0 KM

REZERVIŠI

MERAKI RESORT

MERAKI RESORT 5* - HURGADA - Hotel Meraki Beach Resort nudi pravo egipatsko gostoprimstvo,sa svojim primorskim okruženjem, opuštenom atmosferom,sa najvećom plažom na Crvenom moru ( 2,6 km). Hotel sa 4*lux i s uslugom od 5*. Nalazi se na udaljenosti od 14 km od Međunarodnog aerodroa Hurghada i 6 km od Marine u Hurghadi. Resort Meraki Beach raspolaže plažom dugom 2,6 km.
 
Smještaj: 
Specijalno i kreativno dizajnirane sobe odlikuje spoj boemskog stila i udobnosti. Hotel ima 368 soba koje su moderno opremljene kupatilom sa tušem, satelitskom TV, telefonom, mini bar ( dodatno se naplaćuje), sef, set za kafu i čaj, i klima uređajem. Svaka soba ima balkon ili terasu i WIFI internet konekcija.
 
Usluga: 
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večeru, snack tokom dana,lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, barovi i restorani unutar cijelog hotelskog kopleksa ( Lobby bar otvoren 24 sata – do 00.00 sati se ne naplačuje, od 00-10.00 sati sva pića se naplačuju izuzev toplih napitaka:kafa, čaj, topla čokolada)-sva pića se serviraju u čašama. A la Carte restorani jednom uz predhodnu rezervaciju  putem ekrana koji se nalazi u ofisu Guest Experience.( Koncept All incl potražite u sobama ili na recepciji hotela). Koncept ne uključuje flaširana i uvozna pića, usluge Yazol Shisha Tent bara, Vibe Cluba, usluge doktora, šoping centra, fax, telefon,internet,  taxi servis, room service. WIFI internet konekcija slabije brzine  besplatna.
 
Sadržaj: 
3 bazena od kojih se 1 grije tokom zimskih mjeseci ( Floaters bazen), 2 vodena tobogana,jacuzzi, fitness. Gostima su na raspolaganju i dnevne i nocne aktivnosti ( aqua aerob, pikado, odbojka na pijesku, razna takmičenja tokom dana, večernji show programi) . Uz doplatu su svi sportovi na vodi, Spa i Welnees centar, masaze.
 
Plaža: 
Resort Meraki Beach raspolaže plažom dugom 2,6 km. Pogodnosti na ovoj plaži obuhvataju mogućnosti za ronjenje . Pomenuta plaža je jedna od najlepših u ovom delu Hurgade. Za goste hotela besplatni su suncobrani, ležaljke i peškiri.
 
Napomena: 
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.
www.merakiresort.com
Cijena:

0 KM

REZERVIŠI

MARLIN INN RESORT

MARLIN INN RESORT 4* - HURGADA - Smješten u dijelu El Mamsha El Sayahi u Hurghadu, ovaj hotel 4*  udaljen je 3 km od Međunarodnog aerodroma Hurghada  i 7 km od Hurgada Grand Aquariuma. Hotel nudi Soft All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pješana plaža sa direktnim ulaskom u more.
 
Smještaj: 
Hotel  raspolaže sa  419 soba.  Economy sobe ( samo za odrasle ) 35m2 , Standardne 35m2 i Suite 46m2. Sve imaju kupatilo sa kadom ili tušem, klima uređaj, sef, mini bar ( samo boca mineralne vode dopunjava se svaki dan), satelitsku TV, telefon , balkon ili prozor.
 
Usluga: 
Soft All incl – švedski sto za  doručak, ručak i večeru, rani doručak od 05.00-07.00 sati, bar na plaži, Lobby bar i Joker bar otvoren 24 sata ( pića od 02-09.00 sati se naplačuju). Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe u čašama, sladoled u određenim terinima. ( Koncept Soft  All inclusive potražite u sobama ili na recepciji hotela). Uz doplatu su sve vrste flaširanih pića, uvozna alkoholna pića i svježe cjeđeni sokovi, usluge doktora, vešeraj, šoping centar,mjenjačnica, internet, fax, telefon. WIFI internet  konekcija besplatna samo u lobby dijelu.
 
Sadržaj: 
1 bazen sa slatkom vodom, Kids klub za djecu, stoni tenis, aqua aerobika, odbojka na pijesku. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, jahanje konja, iznajmljivanje bicikala. Dnevni animacijski i večernji programi za odrasle, Mini disko za djecu uvečer.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pješana plaža sa direktnim ulaskom u more. Ležaljke, sunocbrani i peškiri besplatni su za goste hotela. Peškiri se dobijaju uz prikaz kartice. Gubljenje kartice  se naplaćuje.
Cijena:

0 KM

REZERVIŠI

MIRAGE BAY RESORT AND AQUA PARK

Cijena:

0 KM

REZERVIŠI

MERCURE HURGADA

MERCURE HOTEL - HURGHADA - poznata kao „Biser egipatske obale“  sa preko 350 sunčanih dana u godini,  je  najjznačajniji turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira.
 
Položaj: 
Hotel se prostire na 40 hektara pjeskovite plaže  i subtropskih vrtova.Nalazi se blizu grada i udaljen je 8 km od Internacionalnog Aerodroma Hurghada.
 
Smještaj: 
Kompleks raspolaže sa 469 smeštajnih jedinica raspoređenih u 6 blokova, uređenih u arabesknom stilu . Sve sobe imaju privatni balkon sa pogledom na more , vrt ili bazen .Standardna soba od 22 m 2  uključuje dupli krevet ili bračni krevet . Porodična soba od 52 m2 uključuje dupli krevet i dječiji kutak sa krevetima na sprat .Superiror sobe od 52 m2 uključuje jedan dupli krevet ili bračni krevet. Apartman od 102 m 2  uključuje jedan dupli krevet i dnevni boravak.Svaka soba poseduje klima uređaj, telefon, internet konekciju, SAT TV i sef.
 
Usluga: 
Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje- izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, Dar El Andalus, hotel u ponudi ima i 3 a’ la cart restorana (riblji, mediteranski i azijski), nekoliko barova i diskoteku.
 
Sadržaj: 
Servis za pranje i peglanje veša, prodavnice, konferencijska sala.bazena za odrasle, 2 bazena za decu. Tokom zimske sezone se greje glavni bazen i dečiji bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su:  4 teniska i squash terena, stoni tenis, mini golf, noćni muzički program. Wi Fi je dostupan u lobiju bez doplate.
Plaća se: bilijar, ronjenje, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i oprema, jahanje konja  i ostalo van koncepta.
Spa & wellness
Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.Plaća se: sauna, jacuzzi, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.
 
Plaža: 
Hotel se nalazi na svojoj 700m dugoj plaži, manji dio je sa koralnim grebenom koji privlači zaljubljenike u podvodni svet a drugi dio je lijepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu. Gosti kompleksa mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela)
 
Napomena: 
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.mercure.
 
mercure.com-hurghada.com
Cijena:

0 KM

REZERVIŠI
REZERVIŠI