BUDVA LJETO 2022.

OD 399 KM Za rezervacije do 17.07

31.07 - 07.07.2022   07.08 - 14.08.2022

Vodimo vas u jedno od najpopularnijih jadranskih ljetovališta, ujedno i najpoznatije mjesto na Jadranu za noćni provod sa brojnim barovima i klubovima! Budva je prepoznatljiva po toplom moru i dugim pješčanim plažama okruženim borovom šumom.  Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma i poznata po lijepim pješčanim plažama. Sunce, more, plaža, sjajna muzika i hiljade mladih iz regiona će ovog ljeta od Budve napraviti centar zabave!

PROGRAM:

1. DAN: BiH – CRNA GORA
Polazak iz BiH u ranim jutarnjim satima. Obaveza putnika je da proveri dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vrijeme polaska! Vožnja kroz BiH, sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti. Po dolasku u Budvu, upoznavanje mjesta i smještaj.
2. – 7. DAN: BUDVA – FAKULTATIVNI IZLETI – DNEVNE & NOĆNE ŽURKE
Nakon prvog dana, pa sve do povratka za BiH nam slijedi niz fantastičnih dnevnih i noćnih žurki u najboljim plažnim barovima i najpoznatijim noćnim klubovima! Takođe, očekuju nas fakultativni izleti poput organizovanog odlaska do poznatih plaža u blizini i čuvenog i nezaboravnog Boat party-ja koji će se prepričavati (Ploče, jedno popodne i večer Tivat i Kotor, jedan dan plaža Samsara u Bečićima, jedan dan odlazak na “Havaje” brodićem...)! Biser Jadranskog mora pružiti će vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Veliki broj mladih pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim sadržajima u Budvi, doživjeti ćete vrhunac zabave tokom našeg boravka!
8. DAN: BUDVA – BiH
Nakon jutarnjeg check out-a, slijedi napuštanje smještaja. Polazak ka BiH je planiran odmah nakon napuštanja smještaja. Slijedi dnevna vožnja kroz Crnu Goru i BiH. Očekivano vrijeme dolaska na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

TERMINI PUTOVANJA:

31.07. - 07.08.2022.
07.08. - 14.08.2022.
14.08. - 21.08.2022.

CIJENA UKLJUČUJE:

Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama
7 noćenja u Budvi sa uslugom po tabeli smeštaja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

Fakultativne izlete
Doplatu za turističku taksu u iznosu od 1€ po osobi po noći
Obavezno putno zdravstveno osiguranje 20KM po osobi

SMJEŠTAJ

VILE PARK

Nerazdvojna cjelina Turističkog kompleksa hotela Park je i 15 jednospratnih komfornih vila kategorisanih sa 3* u okruženju prirodnog zelenila sa 141 smještajnom jedinicom i 420 kreveta. Od zgrade hotela vile su udaljene 450 a od plaže 550 metara. U ponudi su dvokrevetne sobe, dvokrevetni i trokrevetni studiji, odnosno četvrokrevetni apartmani. Sve smještajne jedinice, pored klime i frižidera, imaju i terasu ili balkon sa baštenskom garniturom. Studiji i apartmani opremljeni su mini kuhinjama. Gostima su također na raspolaganju recepcija, restoran i dječje igralište. Sve vile, udaljene od centra grada 1,5 kilometar, renovirane su 2017. i 2018. godine.

CIJENA PO OSOBI U:
Četverokrevetna soba - 399,00KM
Trokrevetna soba - 399,00KM
Dvokrevetna soba - 449,00KM


Cijena:

399 KM

REZERVIŠI
REZERVIŠI