LEFKADA 2023.

Lefkada je možda i najlepše ostrvo jonskog arhipelaga. Sa kontinentalnim dijelom Grčke povezana je pokretnim mostom što dosta olakšava put do naše destinacije. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja (bijela boja stijena, šljunka i pjeska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo)), nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija; zelenilo borova, čempresa, maslina i šarenilo cvijeća… Pored veličanstvenih i nesvakidašnjih prirodnih ljepota, ostrvo obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima. Naša baza ovog leta je Nidri, na istočnoj strani ostrva, mjesto udaljeno 15km od glavnog grada. Brojni beach-barovi, klubovi, tradicionalni restorani i izleti garantuju vrhunski provod u Nidriju, a klub Sail Inn je dugogodišnji domaćin svih Sol Azur žurki. Upustimo se u avanturu!!!

SMJEŠTAJ

VERYIOKOS

0

Verykios studija i apartmani smješteni su u gradu Nidri, 100m od plaže, 100m od centra Nidrija i 200m od luke. Verykios studija posjeduju i parking,  a u okolini se nalaze supermarketi i restorani. Svaki studio/apartman posjeduje kupatilo, kuhinju, balkon, TV , klimu (uz doplatu).

HOTEL MADOURI

0

Hotel Madouri Beach smješten je na samoj plaži Nidrija, na ulasku u grad od strane glavnog grada Lefkasa. Hotel ima prostrane sobe koje su prelijepo uređene, neke sa pogledom na more. Sobe koje imamo na raspolaganju nalaze se u prizemlju objekta. Sadržaj hotela: recepcija, parking, room service, bar na plaži, WiFi internet. Sve sobe posjeduju, TV, klimu uz doplatu), kupatilo, frižider, TV. Smještaj je u trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima.

HELENA

0

Smještaj se nalazi na 200m od mora i 800m od plaže, a 450m od centra Nidrija. U blizini smještaja se mogu naći taverne, restorani i supermarketi. U sklopu kompleksa nalazi se i parking. Studiji i apartmani imaju kupatilo, balkon, mini kuhinju, klimu (uz doplatu) i TV. Svaki apartman ima 2 spavaće sobe (bračni ležaj i 2 odvojena ležaja) i odvojenu kuhinju.

LEFTERIS

0

Kompleks je izgrađen u skladu sa tradicionalnom arhitekturom ostrva, nudi sve savremene sadržaje i mirno mjsto za opuštanje. U neposrednoj blizini kompleksa se nalaze restorani, klubovi, banke, apoteka i prodavnice.

Smeštaj: Studios Lefteris se sastoji od potpuno opremljenih dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija. Studija u svom sklopu imaju: potpuno opremljenu kuhinju, frižider, klima uređaj, telefon, kupatilo, privatni parking, besplatan Wi-Fi internet.


REZERVIŠI