LEFKADA 2023.

OD 599 KM

20 - 31.07.2023

Lefkada je možda i najlepše ostrvo jonskog arhipelaga. Sa kontinentalnim dijelom Grčke povezana je pokretnim mostom što dosta olakšava put do naše destinacije. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja (bijela boja stijena, šljunka i pjeska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo)), nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija; zelenilo borova, čempresa, maslina i šarenilo cvijeća… Pored veličanstvenih i nesvakidašnjih prirodnih ljepota, ostrvo obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima. Naša baza ovog leta je Nidri, na istočnoj strani ostrva, mjesto udaljeno 15km od glavnog grada. Brojni beach-barovi, klubovi, tradicionalni restorani i izleti garantuju vrhunski provod u Nidriju, a klub Sail Inn je dugogodišnji domaćin svih Sol Azur žurki. Upustimo se u avanturu!!!

PROGRAM:

1. DAN BiH
Polazak u predvečernjim satima. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.
2 – 10. DAN (LEFKADA – NIDRI)
Poslije noćne vožnje, slijedi dolazak na Lefkadu. Biser Jonskog mora pružiće Vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Ono što Lefkadu činu jedinstvenom u odnosu na mnoga Grčka ostrva jeste sačuvana autentičnost i diskretnost. Zahvaljujući tome, prirodne ljepote ovog ostrva ostaviće Vas bez daha i učniti da ovo bude jedno nezaboravno ljetovanje!!!
Upoznaćemo se sa ostrvom u obilasku autobusom, gde ćete moći da vidite raznolike čari Lefkade, od gužve prometnog glavnog grada (Lefka), preko šuma vetra i crkvuta ptica , do mirnog sela Vasiliki na samom jugu ostrva.
Najlepše plaže Lefkade i susret s njima sa mora, dok krstarimo nemirnim jonskim morem, više je nego očaravajuć... Porto Katsiki, Egremni, Agiofili... da li vas više fasciniraju stijene koje more i dalje oblikuje po svom, da li nevjerovatno plavetnilo ili sitan pjesak... osećaj je nestvaran.
Svako veče pravimo odlične žurke, svako veče rezervisano je za neku tematsku žurku, za nešto posebno gdje pod vedrim noćnim nebom stvaramo zajedničke uspomene. Night Boat party prevazilazi sva vaša očekivanja i ne može se prepričati, već samo doživjeti.
Ukoliko želite da posjetite dva prelijepa ostrva, Kefaloniju i Itaku, upuitite se sa nama modernim brodom „Makedonia Palace” u avanturu.
Kathisma plaža svojom ljepotom parira velikim ljepoticama kao što su Egremni i Katsiki, a Sol Azur vam garantuje da ćete se zaljubiti u atmosferu čuvenog Copla Beach Bar-a, toliko da jedan odlazak nije dovoljan.
11. DAN (GRČKA – BiH)
Posle napuštanja soba i krećemo nazad ka Sarajevu. Noćna vožnja sa usputnim pauzama.
12. DAN (BiH)
Dolazak na odredište u podnevnim satima.
NEZABORAVAN PROVOD U GRČKOJ!

SMJEŠTAJ (cijene izražene po osobi u odabranom tipu sobe):

APP/STD VERYIOKOS 1/3 - 599, 00 KM
HOTEL MADOURI 1/3, 1/4, 1/5 - 619, 00 KM
APP/STD HELENA 1/2 - 699, 00 KM
APP/STD HELENA 1/3 - 639, 00 KM
LEFTERIS 1/2 - 679, 00 KMCIJENA UKLJUČUJE:

  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • 9 noćenja u izabranom smeštaju na Lefkadi u Nidriju ili Perigialiju.
  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama. 
CIJENA NE UKLJUČUJE:
  • Fakultativne izlete
  • Putničko osiguranje 20 KM 
SMJEŠTAJ

VERYIOKOS

0

Verykios studija i apartmani smješteni su u gradu Nidri, 100m od plaže, 100m od centra Nidrija i 200m od luke. Verykios studija posjeduju i parking,  a u okolini se nalaze supermarketi i restorani. Svaki studio/apartman posjeduje kupatilo, kuhinju, balkon, TV , klimu (uz doplatu).

Cijena:

599 KM

REZERVIŠI

HOTEL MADOURI

0

Hotel Madouri Beach smješten je na samoj plaži Nidrija, na ulasku u grad od strane glavnog grada Lefkasa. Hotel ima prostrane sobe koje su prelijepo uređene, neke sa pogledom na more. Sobe koje imamo na raspolaganju nalaze se u prizemlju objekta. Sadržaj hotela: recepcija, parking, room service, bar na plaži, WiFi internet. Sve sobe posjeduju, TV, klimu uz doplatu), kupatilo, frižider, TV. Smještaj je u trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima.

Cijena:

619 KM

REZERVIŠI

HELENA

0

Smještaj se nalazi na 200m od mora i 800m od plaže, a 450m od centra Nidrija. U blizini smještaja se mogu naći taverne, restorani i supermarketi. U sklopu kompleksa nalazi se i parking. Studiji i apartmani imaju kupatilo, balkon, mini kuhinju, klimu (uz doplatu) i TV. Svaki apartman ima 2 spavaće sobe (bračni ležaj i 2 odvojena ležaja) i odvojenu kuhinju.

Cijena:

639 KM

REZERVIŠI

LEFTERIS

0

Kompleks je izgrađen u skladu sa tradicionalnom arhitekturom ostrva, nudi sve savremene sadržaje i mirno mjsto za opuštanje. U neposrednoj blizini kompleksa se nalaze restorani, klubovi, banke, apoteka i prodavnice.

Smeštaj: Studios Lefteris se sastoji od potpuno opremljenih dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija. Studija u svom sklopu imaju: potpuno opremljenu kuhinju, frižider, klima uređaj, telefon, kupatilo, privatni parking, besplatan Wi-Fi internet.


Prodano

REZERVIŠI