LE MERIDIEN LAV SPLIT

SPECIJALNA PONUDA U HOTELU MERIDIEN LAV U SPLITU 5*

Ponuda vrijedi za period od 28.10.-19.12.2022. i od 10.01.-31.03.2023.

Cijene po sobi po danu na bazi noćenja sa doručkom:

199, 00 KM - dvokrevetna soba.
179, 00 KM - jednokrevetna soba.
239, 00 KM - trokrevetna soba.


Napomene i nadoplate:

- Cijene su po sobi po danu te se odnose na sobe po odabiru hotela ovisno o raspoloživosti u hotelu.
- Navedene cijene uključuju noćenja sa doručkom.
- jedno dijete do 12 godina u sobi sa roditeljima - gratis.
- drugo dijete do 12 godina u sobi sa roditeljima plaća nadoplatu od 30 KM po danu.
- djeca starija od 12 godina  te dodatne odrasle osobe u istoj sobi plaćaju nadoplatu od 50 KM po danu.
- nadoplata za pansionsku večeru iznosi 50 KM po osobi po danu.
- korištenje unutarnjeg bazena i saune je uključeno u cijenu
- parking - gratis

SMJEŠTAJ

LE MERIDIEN LAV SPLIT

OTISNITE SE NA ISTRAŽIVANJE OBALE 
Doživite moderni način života u srcu Dalmacije i istražite njezine netaknute obale. Opustite se na privatnim plažama hotela i uživajte u kristalno èistom moru; otkrijte lokalne gastronomske delicije u našim restoranima; razmazite dušu i tijelo u RE:CUPERA Spa & Wellness centru ili se jednostavno prošetajte uz našu luksuznu marinu.

VRHUNSKA USLUGA 
Grijani unutarnji i vanjski "infinity" bazen, parna kupelj, sauna, teretana i moderni spa centar s privatnim sobama za razne tretmane.

ELEGANTNE SOBE 
Sve sobe imaju velike balkone i dobivaju mnogo svjetlosti kroz velike staklene stijenke. Opremljene su flat screen televizorima, Wi-Fi internetom, udobnim foteljama, klimatizacijom, telefonima za internacionalne pozive, sušilom za kosu i sigurnosnim pretincem. Imamo 378 soba, a podijeljene su na sljedeæi naèin: *129 Elegant soba *230 Premium soba *19 Apartmani.

LUKSUZNI WELLNESS & SPA Vaše RE:CUPERA 
wellness & spa putovanje zapoèinje èim zakoraèite u naš predivni prostor. Poboljšanje opæeg zdravstvenog stanja ili jednostavno opuštanje, koji god razlog Vašeg dolaska bio, nezaboravno putovanje kroz svijet RE:CUPERE Vas èeka. 10 tretmanskih soba, termalna zona, unutarnji i vanjski bazen, fitness, studio za grupno vježbanje, frizer, brojni tretmani uljepšavanja izmeðu kojih izdvajamo Med Contour, Med Visage, Presoterapiju ili trajno uklanjanje dlaka. Zapoèeti æete s detaljnim konzultacijama o Vašim željama i potrebama, a zatim æe Vam naši struènjaci pomoæi u pronalasku idealnog recepta za zdraviji i kvalitetniji život.

KULINARSTVO KOJE INSPIRIRA 
Uživajte u inovativnim okusima i kreativnoj prezentaciji naše hrane. Conlemani restoran: moderni talijanski restoran u kojem su svi detalji pomno odabrani, a gastronomija govori sama za sebe. Govori talijanski. Spalatum restoran: bogati buffet doruèak s modernom mediteranskom kuhinjom i specijalitetima iz cijelog svijeta. Gooshter beach club: Moderno mjesto okupljanja putnika i ljubitelja sunca. Ovo popularno mjestu nudi jedinstven miks kulture i kuhinje Dalekog istoka i Juga. 7 Palmi: "Casual" restoran tokom dana, pretvara se u atraktivni i otmjeni restoran tokom noænih sati. RE:FRESH bar: Idealno mjesto gdje možete uživati u suncu, uz voæne specijalitete, smoothie ili neki lagani zalogaj, prije nego uskoèite u "infinity" bazen. Zootz cafe: Nalazi se u marini, idelano je mjesto za uživanje u vrhunskoj kavi i zalasku sunca. 

 JEDINSTVENA LOKACIJA 
Le Méridien Lav se nalazi na jedinstvenoj lokaciji odakle vrlo jednostavno možete krenuti na istraživanje prekrasne dalmatinske obale. Na manje od sat vremena vožnje nalaze se gradovi s bogatom poviješæu kao što su Trogir, Omiš, Salona i Makarska, kao i nacionalni parkovi Biokovo i Krka. MARINA LAV Smještena u samom središtu hrvatske obale, marina Lav sa 74 veza u moru sastavni je dio bogate ponude luksuznog kompleksa Le Méridien Lav hotela. Izniman geografski položaj, uz blage klimatske uvjete èine marinu Lav odliènim odabirom za Vaš zasluženi odmor iz snova.
REZERVIŠI