KUŠADASI 2023.

KUŠADASI - Ljetovalište na Egejskom moru, nalazi se u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom dijelu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Brojne peščane plaže sa toplom i bistrom vodom, nude raznovrsne sadržaje za ljubitelje aktivnog života: jedrenje, skijanje na vodi, odbojka na plaži… Posijee sunčanja preko dana, grad se priprema za raskošan zalazak sunca. Dok se dan smiruje, privlačni kafei, barovi i restorani oživljavaju. Restorani nude raznovrsne svježe morske plodove i druge egejske specijalitete. Zabava u nekoj od diskoteka ili barova je kraj idealnog dana u Kušadasiju.

SMJEŠTAJ

GOLDEN GATE

Golden Gate Hotel & Apart se nalazi u blizini gradske plaže Ladies Beach i 1,5 km od samog centra grada.

Hotel posjeduje 2 velika bazena, veliku baštu, restoran i bar. Sobe su trokrevetne, četvorokrevetne, komforne, sa WC-om, TV-om, balkonom, WiFI mrežom, fenom, klimom.

Doplata za klimu: 10 KM po osobi po danu

Doplata za doručak: 5 KM  po osobi po danu (Doručak može uzeti samo cijela soba)

HOTEL VESTA APART

Apart hotel Vesta 3* je hotel koji se nalazi u strogom centru Kušadasija, na samo 500m od gradske plaže. U njegovoj blizini se nalaze stanice mini bus/dolmuša kojima lako i brzo možete doći do bilo koje plaže ili dijela grada. Hotel posjeduje recepciju, restoran, otvoreni bazen, besplatan internet u celom hotelu, sef na recepciji (uz doplatu). Moderne sobe su opremljene TWC-om, klima uređajem (uračunat u cijenu), televizorom, malim frižiderom i balkonom. Usluga u hotelu je noćenje s doručkom.


*NAPOMENA

- U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, polazak je iz Beograda
REZERVIŠI