KAVOS 2023.

OD 499 KM

03 - 14.08.2023

KRF -  najsjevernije ostrvo u Jonskom moru, jedno je od najljepših i najvećih ostrva u Grčkoj. Pored svojih fascinantnih prirodnih ljepota i čistih plaža za svačiji ukus, nazivaju ga još i najzelenijim ostrvom Mediterana. Sa druge strane, uticaj Venecijanske republike osjeća se na svakom koraku i na svakoj građevini. Krf je 2007. od strane UNESCO-a proglašen svjetskim naslijeđem. Zbog bogate historije, na Krfu jese nalazi veliki broj spomenika.

KAVOS - nalazi se na krajnjem jugu ostrva, a od grada i luke Krf udaljen je oko 50 km. Kavos je danas sinonim odličnog provoda i zabave, samo u jednoj ulici je smješteno preko 80 barova, 4 diskoteke, preko 30 taverni i restorana, te je zato i poznat kao GRČKA IBICA. Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 30 godina. Zbog svega toga provod u Kavosu traje 24h i dobar provod je zagarantovan!


PROGRAM:

1. DAN (BiH)
Polazak u predvečernjim satima sa dogovorenog mjesta. Noćnja vožnja sa usputnim pauzama za regulisanje carisnskih kontrola.
2 – 10. DAN (KRF KAVOS)
Poslije noćne vožnje, slijedi dolazak u luku Igumenica i prelazak trajektom do grada Lefkimi, odakle se upućujemo u naše krajnje odredište – nevjerovatni Kavos! Smeštaj grupe i upoznavanje sa mjestom boravka...Biser Jonskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Blaga klima, prelijepi pejzaži, duboko plavo more, obilje skrivenih plaža i uvala, mogućnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika…obećavaju prelijep odmor. S druge strane, biće vam sasvim jasno zašto je Kavos jedna od poznatijih prestonica grčke zabave. Veliki broj mladih iz cijele Evrope pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim cocktail, beach, boat, kao i mnogobrojnim tematskim žurkama, doživjeti ćete vrhunac zabave tokom našeg boravka na ostrvu!
Pripremili smo i obilaske najlepših plaža na celom Krfu na koje ćemo prenijeti dobru zabavu i raspoloženje iz Kavosa. Tu su i rajska ostrva koja se moraju posetiti - Paxos i Antipaxos! Često se ističu kao jedna od najbolje čuvanih tajni Evrope, jer masovni turizam još uvek nije umješao svoje prste u značajnoj meri. Ostrva su krečnjačke građe, što znači da vas očekuje bijeli pijsak, tirkizno plavo, bistro i toplo more.. Ono što se svakako ne propušta prilikom boravka na ovom ostrvu je fakultativna poseta glavnom gradu gradu, Krfu, koji će vas na trenutak vratiti kroz vrijeme
11. DAN (GRČKA - MAKEDONIJA)
Posle napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka Sarajevu. Prelazak trajektom do luke Igumenica i noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema BiH.
12. DAN (BiH)
Dolazak na mjesto polaska u prijepodnevnim satima.
NEZABORAVAN PROVOD U GRČKOJ!

SMJEŠTAJ (cijene izražene po osobi u odabranom tipu sobe):

MYTHOS APARTMAN 1/2 - 565, 00 KM
MTYTHOS APARTMAN 1/3, 1/4 - 545, 00 KM
KOURIS APARTMAN 1/4 - 499, 00 KM
RENA STUDIOS  1/2 - 559, 00 KM
RENA STUDIOS 1/3, 1/4 - 539, 00 KM
THALIA STUDIOS 1/2 - 565, 00 KM
THALIA STUDIOS 1/3, 1/4 - 539, 00 KM
THALIA STUDIOS 1/5 - 519, 00 KM

CIJENA UKLJUČUJE:

  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • 9 noćenja u izabranom smještaju u Kavosu
  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
  • Prevoz trajektom na relaciji Igumenica–Lefkimi–Igumenica.
CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete
  • Putničko osiguranje 20 KM


SMJEŠTAJ

KOURIS APARTMAN

0

Apartmani se nalaze na 80m od najbliže plaže i 30m od mnogobrojnih restorana, klubova i barova. Četvorokrevetni apartmani posjeduju kupatilo, balkon ili terasu. Svi apartmani su klimatizovani (uz doplatu), sa mini kuhinjom i frižiderom. 

Cijena:

499 KM

REZERVIŠI

RENA STUDIOS

0

Lokacija: Smještaj se nalazi u strogom centru Kavosa, na samo 50m od glavne ulice u Kavosu i na 200m od plaže. Smještaj:
Svi studiji su opremljeni kuhinjom, kupatilom, WC-om i terasom. Moguće je najam klima uređaja uz doplatu na licu mesta. Sadržaj:
Smještaj od dodatnih sadržaja poseduje dvorište sa roštiljem, kao i parking.

Cijena:

539 KM

REZERVIŠI

MYTHOS APARTMAN AND STUDIOS

0

Mythos se nalazi  300m od centra Kavosa, 300m od plaže, a nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Smještaj posjeduje bazen. Svi studiji (dvokrevetni i trokrevetni) i apartmani (četvorokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom, mini kuhinjom i frižiderom.

Cijena:

545 KM

REZERVIŠI

THALIA STUDIOS

0

Vila se nalazi u samom centru ljetovališta, blizu glavne ulice i na 100m od plaže. U sklopu vile se nalaze samo dvokrevetni studiji, trokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem, četvorokrevetni apartmani i petokrevetni apartmani sa pomoćnim ležajem koji poseduju mini kuhinju sa frižiderom, terasu i kupatilo sa tušem. U polovini smještajnih jedinica postoji klima koja se doplaćuje na licu mjesta. Vila se sastoji iz dva bloka (A i B) koji su udaljeni 15 metara jedan od drugog.

Cijena:

539 KM

REZERVIŠI
REZERVIŠI