KAVOS 2023.

KRF -  najsjevernije ostrvo u Jonskom moru, jedno je od najljepših i najvećih ostrva u Grčkoj. Pored svojih fascinantnih prirodnih ljepota i čistih plaža za svačiji ukus, nazivaju ga još i najzelenijim ostrvom Mediterana. Sa druge strane, uticaj Venecijanske republike osjeća se na svakom koraku i na svakoj građevini. Krf je 2007. od strane UNESCO-a proglašen svjetskim naslijeđem. Zbog bogate historije, na Krfu jese nalazi veliki broj spomenika.

KAVOS - nalazi se na krajnjem jugu ostrva, a od grada i luke Krf udaljen je oko 50 km. Kavos je danas sinonim odličnog provoda i zabave, samo u jednoj ulici je smješteno preko 80 barova, 4 diskoteke, preko 30 taverni i restorana, te je zato i poznat kao GRČKA IBICA. Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 30 godina. Zbog svega toga provod u Kavosu traje 24h i dobar provod je zagarantovan!


SMJEŠTAJ

KOURIS APARTMAN

0

Apartmani se nalaze na 80m od najbliže plaže i 30m od mnogobrojnih restorana, klubova i barova. Četvorokrevetni apartmani posjeduju kupatilo, balkon ili terasu. Svi apartmani su klimatizovani (uz doplatu), sa mini kuhinjom i frižiderom. 

RENA STUDIOS

0

Lokacija: Smještaj se nalazi u strogom centru Kavosa, na samo 50m od glavne ulice u Kavosu i na 200m od plaže. Smještaj:
Svi studiji su opremljeni kuhinjom, kupatilom, WC-om i terasom. Moguće je najam klima uređaja uz doplatu na licu mesta. Sadržaj:
Smještaj od dodatnih sadržaja poseduje dvorište sa roštiljem, kao i parking.

MYTHOS APARTMAN AND STUDIOS

0

Mythos se nalazi  300m od centra Kavosa, 300m od plaže, a nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Smještaj posjeduje bazen. Svi studiji (dvokrevetni i trokrevetni) i apartmani (četvorokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom, mini kuhinjom i frižiderom.

THALIA STUDIOS

0

Vila se nalazi u samom centru ljetovališta, blizu glavne ulice i na 100m od plaže. U sklopu vile se nalaze samo dvokrevetni studiji, trokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem, četvorokrevetni apartmani i petokrevetni apartmani sa pomoćnim ležajem koji poseduju mini kuhinju sa frižiderom, terasu i kupatilo sa tušem. U polovini smještajnih jedinica postoji klima koja se doplaćuje na licu mjesta. Vila se sastoji iz dva bloka (A i B) koji su udaljeni 15 metara jedan od drugog.

*NAPOMENA

- U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, polazak je iz Beograda
REZERVIŠI