BUDVA 2023.

OD 399 KM

05 - 13.08.2023

Vodimo vas u jedno od najpopularnijih jadranskih ljetovališta, ujedno i najpoznatije mjesto na Jadranu za noćni provod sa brojnim barovima i klubovima! Budva je prepoznatljiva po toplom moru i dugim pješčanim plažama okruženim borovom šumom.  Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma i poznata po lijepim pješčanim plažama. Sunce, more, plaža, sjajna muzika i hiljade mladih iz regiona će ovog ljeta od Budve napraviti centar zabave!

PROGRAM:

1. DAN (BiH - CRNA GORA)
Polazak u kasnim večernjim satima satima.Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza i regulisanja carinskih kontrola.
2.-8. DAN (BUDVA)
U jutarnjim časovima dolazak u Budvu, upoznavanje mjesta i smještaj po odabranim objektima. j. Nakon prvog dana, pa sve do povratka za BiH nam slijedi niz fantastičnih dnevnih i noćnih žurki u najboljim plažnim barovima i najpoznatijim noćnim klubovima! Takođe, očekuju nas fakultativni izleti poput organizovanog odlaska do poznatih plaža u blizini i čuvenog i nezaboravnog Boat party-ja koji će se prepričavati (Ploče, jedno popodne i veče Tivat i Kotor, jedan dan plaža Samsara u Bečićima, jedan dan odlazak na “Havaje” brodićem...)! Biser Jadranskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Veliki broj mladih pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim sadržajima u Budvi, doživjeti ćete vrhunac zabave tokom našeg boravka!
9. DAN (CRNA GORA - BiH)
Nakon jutarnjeg check out-a, slijedi napuštanje smeštaja. Polazak ka BiH je planiran odmah nakon napuštanja smještaja. Slijedi dnevna vožnja.. Očekivano vrijeme dolaska na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.
NEZABORAVAN LJETNI PROVOD U BUDVI!

SMJEŠTAJ (cijene su izražene po osobi u odabranom tipu sobe):

VILE PARK 1/3 - 399, 00 KM
VILE PARK 1/4 - 399, 00 KM
VILE PARK 1/2 - 429, 00 KM


CIJENA UKLJUČUJE:

  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • 7 noćenja u Budvi u odabranom tipu sobu
  • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, TV, VIDEO) na navedenim relacijama. 
CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete 
  • Doplatu za turističku taksu 2 KM po osobi po noći
  • Putničko osiguranje 18 KM

SMJEŠTAJ

VILE PARK

0

Nerazdvojna cjelina Turističkog kompleksa hotela Park je i 15 jednospratnih komfornih vila kategorisanih sa 3* u okruženju prirodnog zelenila sa 141 smeštajnom jedinicom i 420 kreveta. Od zgrade hotela vile su udaljene 450 a od plaže 550 metara. U ponudi su dvokrevetne sobe, dvokrevetni i trokrevetni studiji, odnosno četvrokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice, pored klime i frižidera, imaju i terasu ili balkon sa baštenskom garniturom. Studiji i apartmani opremljeni su mini kuhinjama. Gostima su takođe na raspolaganju recepcija, restoran i dečje igralište. Sve vile, udaljene od centra grada 1,5 kilometar, renovirane su 2017. i 2018. godine.

Cijena:

399 KM

REZERVIŠI
REZERVIŠI