BUDIMPEŠTA NOVA GODINA 2023.

OD 379 KM

30.12.2022 - 02.01.2023

Spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad sa oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Ljepote Budimpešte doprinose 10 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi…

PROGRAM:

1. DAN (30.12.2022.) - BiH
Polazak iz Sarajeva u večernjim satima ispred Zemaljskog muzeja.Nastavak vožnje preko Zenice, Doboja ili Tuzle, zavisno od broja prijavljenih putnika po gradovima. Vožnja preko Osijeka, Belog Manastira prema Budimpešti.
2. DAN (31.12.2022.) - NOVA GODINA
Vožnja u jutarnjim satima kroz Madjarsku. Dolazak u Budimpeštu te kraće panoramsko razgledanje grada.Check in u hotel, slobodno vrijeme i priprema za doček Nove godine na nekom od trgova ili diskoteka.Noćenje.SRETNA NOVA GODINA!
3. DAN (01.01.2023.) - BUDIMPEŠTA
Doručak.Fakultativni obilazak obilazak grada – Budimpešta panoramica (Trg heroja, Vaci ulica, zgrada Parlamenta, Ribarska tvrđava, Katedrala Sv. Matije, mostovi).Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti te u večernjim satima fakultativni odlazak u jednu od najboljih peštanskih čardi i uživanje u nacionalnim specijalitetima uz bogat kulturno-umjetnički program.Povratak u hotel.Noćenje.
4. DAN (02.01.2023.) - BUDIMPEŠTA - BiH
Doručak. Odjava hotela. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, mogućnost odlaska do Vaci ulice ili odlazak u neki od shoping centara Budimpešte.Polazak za Sarajevo u popodnevnim satima.Kraća zaustavljanja radi odmora i regulisanja carinskih regularnosti.Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima.
REGULARNA CIJENA ARANŽMANA - 379, 00 KM
Cijena uključuje:Cijena ne uključuje:

  • Putničko-zdravstveno osiguranje: 8 KM
  • Doplata za jednokrevetnu sobu 150KM
  • Fakultativni izleti

SMJEŠTAJ

Intercity Hotel Budapest

https://hrewards.com/de/intercityhotel-budapest
Cijena:

379 KM

REZERVIŠI
REZERVIŠI