BEČ NOVA GODINA 2023.

OD 449 KM

30.12.2022 - 02.01.2023

PROGRAM:

1.DAN (petak, 30.12.2022.) BiH - Beč
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 22:00h. Noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku i Austriju uz pauze po potrebi grupe.
2.DAN (subota, 31.12.2022.)SCS - Sretna Nova godina!
Dolazak u prijepopodnevnim satima u Beč i odlazak u shopping centar „SCS", jedan od najpoznatijih shopping centara u Beču, koji u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. SCS se nalazi južno od Beča, u mjestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Ikea itd.).Slobodno vrijeme za shopping do check in-a ili do zatvaranja centra. Smještaj u hotel cca 15:00h. Slobodno vrijeme za odmor. Individualni doček Nove godine
3.DAN (nedjelja, 01.01.2023.) BEČ LOKO TOUR
Doručak. Mogućnost za organizovanje fakultativnog izleta u podnevnim satima – loko tour, u pratnji vodiča, gdje ćemo vidjeti znamenitosti poput: Bečki ring, Stefan plac, Katedrala sv. Stefana, razgledanje Hofburga (službena rezidencija predsjednika i predstavništvo OSCE-a), Bundeskanzleramta… Slobodno vrijeme. Povratak u hotel po dogovoru s grupom. Noćenje.
4.DAN (02.01.2023, ponedjeljak) BRATISLAVA - BIH
Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema Bratislavi. Mogućnost fakultativnog razgleda grada u pratnji vodiča i njenih najznačajnijih znamenitosti: brdo Slavin, tvrđava, katedrala Sv. Martina, Biskupska palata, palata Gasković Reduta, starogradski trg sa Rolandovom fontanom. Shopping u skladu sa radnim vremenom tržnih centara (praznici). Slobodno vrijeme. Sastanak grupe i polazak prema BiH u dogovoreno vrijeme. Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima iza ponoći narednog dana.

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 449 KM


U cijenu programa je uključeno:
* Prijevoz modernim turističkim autobusom (klima, WC, TV/DVD);
* Smještaj u Beču, Eventhotel Pyramida 4* *na bazi 2 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama;
* Organizacija putovanja i vodička služba.

U cijenu programa nije uključeno:
* Putničko zdravstveno osiguranje 8 KM za osobe do 60 godina (osobe 60+ god plaćaju duplo)
* Turistička taksa – cca 2,00 EUR po osobi/danu;
* Fakultativni izleti (Beč loko tour i Bratislava loko tour)

SMJEŠTAJ

EVENTHOTEL PYRAMIDE

Cijena:

449 KM

REZERVIŠI
REZERVIŠI