PROGRAM

1.DAN (26.06.2018. utorak) BEOGRAD – NOVI SAD -  BUDIMPEŠTA – MOSKVA
Polazak udobnim kombijem iz 04:00h iz Beograda sa parkinga autobusa ispred Kuće Cvijeća (ulica Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića) i u 05:15h iz Novog Sada sa parkinga ispred Ekonomskog. Direktan let za Moskvu u 12:55h. Dolazak u Moskvu u 16:25 (lokalno vrijeme) na međunarodni aerodrom Šeremetijevo. Organizovani transfer do hotela. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. DAN (27.06.2018. srijeda) MOSKVA
Doručak. Slobodno vrijeme. U popodnevnim satima odlazak gradskim prevozom do OTKRITJE  arene,  gdje će se odigrati meč između Srbije i Brazila. Po završenom meču, povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN (28.06.2018. četvrtak) MOSKVA 
Doručak. Mogućnost fakultativnog  razgledanja Moskve, sa vodičem: šetnja Crvenim trgom, prolaz pored Boljšoj teatra, Novodevičijeg manastira, Univerziteta Lomonosov, parka Pobede, Crkve Hrista Spasitelja, Varabjovih brda, Tverske ulice i Novog Arbata. Zatim obilazak Kremlja i obilazak srca politike i moći ruske države. Odatle je Ivan Grozni započeo svoju diktaturu, Napoleon posmatrao kako Moskva gori, Lenjin krojio diktaturu proleterijata, a Jeljcin napravio novu Rusiju. U muzeju Kremlja čuvaju se pokloni državnika, odeća Petra Velikog i Katarine Velike, kao i najveća zbirka dijamanata i dragog kamenja. Također ćemo obići i Uspenjski sabor, carski top i carsko zvono, veliku Kremljinsku palatu, Palatu kongresa i Predsedničku palatu..  Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN (29.06.2018. petak)  MOSKVA -  BUDIMPEŠTA  – NOVI SAD  - BEOGRAD 
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do transfera na aerodrom. Let za Budimpeštu u 18:00h. Slijetanje u Budimpeštu u 19:35h. Transfer udobnim putničkim kombijem do Beograda. Očekivani dolazak u Beograd oko ponoći.

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA: 1999 KM 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Avio prevoz na relaciji Budimpešta – Moskva – Budimpešta
 • Aerodromske takse
 • Transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom
 • Povratni transfer Beograd – Budimpešta – Beograd 
 • Smještaj na bazi 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u hotelu sa 4*** u Moskvi, sobe 1/2 ili 1/3
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Usluge nepomenute u programu.
 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga ukupno 6 €
 • Fakultativni izleti: moskovski metro 20 €  i obilazak Kremlja 45 €
 • Ulaznica za utakmicu od 140 EUR do 350 EUR (zavisno od pozicije na stadionu i raspoloživosti ulaznica)


NAPOMENE:

 • Organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana i fakultativnih izleta u slučaju drastičnih povećanja cijene nafte na svjetskom tržištu ili monetarnih poremećaja na finansijskom tržištu a koji utiču na kalkulativne elemente ovog aranžmana.
 • Vrijeme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost aerodroma) koji u proljetnoj sezoni mogu biti otežani.
 • Agencija BUENA VISTA ne odgovara za eventualne promjene u satnici leta.
 • Za ovaj program važe OPSTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije BUENA VISTA od 01.04.2008.


VAŽNO – OBAVEZNO PROČITATI
IZVOD IZ OPSTIH USLOVA PUTOVANJA (CHARTER LETOVI):
ČLAN 4.
“…Datum početka i završetka aranžmana utvrđen programom putovanja ne podrazumjeva cjelodnevni boravak putnika u smještajnom objektu, odnosno, destinaciji. Vrijeme–sat polaska ili dolaska putnika i ulaska putnika u smještajni objekat, uslovljen je procedurama na graničnim prelazima, stanju na putevima, dozvolama nadležnih vlasti, tehničkim i vremenskim uslovima ili višom silom, koje mogu da utiču na vrijeme polijetanja aviona i dr., na koje organizator ne može uticati, te zbog toga navedeni razlozi ne mogu biti osnov prigovora-reklamacije putnika. Prvi i poslednji dan iz programa putovanja su predviđeni za putovanje (a kada je u pitanju drugi vid prevoza, putovanje može trajati i više dana) i ne podrazumjevaju boravak   u  hotelu   ili  mjestu   opredjeljenja -  već  samo   označavaju kalendarski  dan   početka   i  završetka putovanja, radi čega putnik nema pravo na prigovor-reklamaciju, zbog  večernjeg, noćnog ili ranog jutarnjeg leta,  ulaska   u sobu  u  kasnim   večernjim  časovima,  napuštanja  hotela  u ranim jutarnjim časovima, i slično.
Za avio aranžmane ugovoreno vrijeme početka putovanja je sastanak putnika na aerodromu, koji je najmanje 2 sata ranije, u odnosu na prvo objavljeno vreme polijetanja od strane avio-kompanije. U slučaju pomjeranja navedenog vremena polijetanja aviona, organizator ne snosi nikakvu odgovornost, već se primjenjuju nacionalni i međunarodni propisi iz oblasti avio-saobraćaja. Po pravilu odlazak – dolazak, polijetanje-slijetanje aviona, kod čarter letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim satim, i ako je npr. obezbjeđen ugovoreni početni ili završni obrok u vidu tzv. “hladnog obroka”, van ili u smještajnom objektu, smatra se da je program putovanja u cijelosti izvršen.
Usluge turističkog vodiča, turističkog pratioca, lokalnog turističkog vodiča i turističkog animatora ili lokalnog predstavnika organizatora, predviđene programom putovanja, ne podrazumjeva njihovo cjelodnevno i kontinuirano prisustvo, već samo kontakt i neophodnu-nužnu pomoć putniku, po unaprijed utvrđenim terminima periodičnog dežurstva, objavljenih na oglasnoj tabli ili na drugi prikladan način. Instrukcije i uputstva turističkog vodiča, turističkog pratioca ili predstavnika organizatora (posebno u vezi sa vremenom polazaka, prevozom,  smještajem, zakonskim i drugim propisima, i dr.) obavezuju putnika, a nepridržavanje pomenutih instrukcija predstavlja povredu ovih opštih uslova,  i sve eventualne posljedice i štetu u takvom slučaju, snosi putnik u cjelosti.
Usmene i bilo koje druge vrste informacija, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru, ne obavezuju organizatora i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika…”

SOL SPORT

SRBIJA - BRAZIL BUS

SRBIJA - BRAZIL BUS

SVJETSKO PRVENSTVO U NOGOMETU - RUSIJA 2018.

Srbija - Brazil

ISLAND - HRVATSKA AVIO

ISLAND - HRVATSKA AVIO

SVJETSKO PRVENSTVO U NOGOMETU - RUSIJA 2018.

5 DANA AVIO

ARGENTINA - HRVATSKA

od 1999 KM

ARGENTINA - HRVATSKA

MOSKVA AVIONOM

SVJETSKO PRVENSTVO U NOGOMETU – RUSIJA 2018.